Se upp!
I super size-restaurangen Tak, högst upp i Hotel At Six, står Frida Ronge för konceptet. Här hittar du restaurang, bar och en terrass med utsikt i fyra väderstreck.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Tak? Modern skandinavisk mat med en touch av Japan, och samtidigt vacker utsikt.
Pris:
380 kr (lite dyrare).
Lunch 200 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Grillad gös med mandel, ris, rostad vitlöks- och kycklingemulsion och rivet torkat fläsk. Grillad svensk biff med marinerad aubergine, spenat, tomater och Yusukosho-dressing.
Bra att veta: Meny - 4 serveringar 695 kr!
Lokal:
Stor, gott om plats
Ekologiskt tänk: Aktivt miljötänk.
Vad tycker andra? Betyg 7 av 10 (mat) i Di Weekend aug -19. Betyg 3 av 5 i DN juni 2017. Betyg 4 av 6 i SvD maj 2017.
Vin och dryck: Utmärkt urval vin, sake och annat. Dryckesrekommendationer i menyn.
Extra information: I råbaren serveras smårätter som passar att dela.
Inredningsdesign: Wingårdhs Arkitekter.
Frida Ronge är ett av Sveriges mest lovande stjärnskott inom kockvärlden. Och nu placeras hon ut nära stjärnorna på toppen av livsstilshotellet At Six. Maten som serveras är typisk Ronge, modernt skandinavisk med en touch av Japan. Rökta, picklade, gravade, rimmade och torkade råvaror med potential att gjuta nytt liv i dina smaklökar. Restaurangen, med baren och uteterrassen inkluderade, är 1000 kvadratmeter stor så plats torde det inte vara någon brist på.
Kontaktuppgifter
Telefon
08-58722080
Öppettider
Öppet
mån–tor
16:00 – 00:00
fre
16:00 – 01:00
lör
12:00 – 01:00