Gastronomi från den kulinariska världen
I gränslandet mellan hotellhistoria och samtidens matscen. Menyn lutar åt det klassiska, med diskreta moderniseringar. Miljön är lågmäld snarare än påträngande, där detaljerna tillåts tala istället för stora gester. En bistro som söker fördjupning snarare än ögonblicklig effekt.
Öppettider, meny och priser kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida eller Instagram för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Stockholm Stadshotell Bistro? För du vill känna lite bistroelegans
Pris:
Lunch 300-700 kr ($$$$)
Middag 300-700 kr ($$)
Typiska maträtter: Oxtartar, pickles & Ossau-Iraty. Vignarola, grillad polenta & ricotta. Grillat ankbröst, Tokyomajrova, saffranskikärtor, granatäpple & rosenharissa. Pocherad torsk, vit sparris, spenat & svart olivaïoli.
Lokal:
Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 12 av 15 Di Weekend (mat) -aug -25 Betyg 4 av 5 DN -mars -25 Betyg 3 av 6 SVD -mars -25
Kök:
Crossover
En sak till: Recensionsbattle. DN: Mycket positiv. Beskrivs som ett av de mest ambitiösa projekten i Stockholm på länge. SVD: Vacker miljö men ojämn matupplevelse och missar i servicen drar ner helheten.
Kontaktuppgifter
Telefon
08-165030