Supersushi

Pytteliten och superexklusiv sushirestaurang som drivs av mästaren Batjargal Ochirbat, tidigare kökschef på Råkultur och Imouto.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Storslagen sushiupplevelse i litet format.
Pris: 1395 kr (dyrare).
Typiska maträtter: Endast avsmakningsmeny "omakase".
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Vad tycker andra? Vinnare av DN:s Gulddrake 2018 i kategorin Lyx. Betyg 5 av 5 i DN februari 2017. Betyg 8 av 10 (mat) i Di weekend februari 2017.
Extra information: Två sittningar per kväll.
Antal sittplatser: 12
Tags: Foodie Koncept

Soyokaze betyder "mild bris" och var namnet på ett klassiskt japanskt snabbtåg som en gång i tiden rullade mellan Tokyo och Nagano. Inne på den frimärksstora krogen på Frejgatan serveras sushi i toppklass. Det finns ingen meny utan allt är omakase – kockens val utifrån vilka råvaror som är bäst för dagen. Den som har gott om pengar kan boka hela krogen för lunch eller event.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-59995473


Öppettider

Stängt
onsfre
18:00 – 23:00
lör
16:00 – 22:00


Vasastan

Döbelnsgatan 8, 11140, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://soyokaze.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Soyokaze

Döbelnsgatan 8

Till toppen