Annorlunda koncept

I ditt residens

Det utsökta finsmakarhotellet Ett Hem ligger i ett före detta privatpalats i Lärkstan. Här finns en exklusiv och småskalig restaurang som framför allt serverar mat till hotellets gäster. Utomstående är dock välkomna om det finns platser lediga.

Bra att veta! Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Fulländad lyx i avslappnad och elegant Östermalmsmiljö.
Pris: 995 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Varierar från dag till dag.
Bra att veta: Öppet för icke hotellgäster i mån av plats. Bokning görs på reservations@etthem.se.
Lokal: Mellanstor
Vin och dryck: Utvalt vinpaket om man vill ha det. Eller välj fritt från vinlistan.
Extra information: ”Husmenyn” kostar 995 kr och består oftast av fem rätter.
Inredningsdesign: Ilse Crawford.

Ett Hem har hyllats i alla internationella magasin och lockar till sig kräsna och välbeställda gäster från hela världen. Här finns blott tolv hotellrum, och känslan är som att stiga in i en väns vackra boning, komplett med skandinaviska designmöbler, smakfull konst och lummig innergård – samt superproffsig personal som tar hand om en på bästa sätt. Kockarna i restaurangen bestämmer dagens meny på morgonen utifrån de bästa råvarorna som står att finna. En krogupplevelse som inte liknar någon annan i Stockholm.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-200590Östermalm

Sköldungagatan 2, 11427, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://www.etthem.se/the-experience/our-kitchen/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Ett hem

Sköldungagatan 2

Till toppen