Gallerians hjärta

Ny regi! Sep 21. Mer info kommer. Mitt i Sturegallerian ligger Sturebaren som serverar minipizzor, sliders och annat smått och gott tillsammans med drinkar och bubbel. På vardagar vankas grön och fräsch lunchbuffé.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Urban mötesplats med klass som serverar både lunchbuffé och vintilltugg.
Pris: 210 kr (medel). Lunch 129 kr (prisvärt).
Typiska maträtter: Minipizza med sparris, skinka, melonsalsa och lagrad ost. Paella marisco med räkor, musslor, tonfisk och strimlad kycklinglårfilé. Slider på högrev med stiltoncrème, kanderad bacon och Cumberlandchutney.
Lokal: Mellanstor
Vin och dryck: Litet men smart urval vin och öl. Sangria på kanna.
Extra information: Kvällsmeny från kl 15 vardagar.
Lunch Lunchbuffé 129 kr. (Ta med 109 kr.)
En sak till: Fräsch lunchbuffé vardagar kl 11-14. Mycket grönt, både varma och kalla proteiner.

Sturegallerian har byggts om och fixats till de senaste åren, och även uppgraderats vad gäller matutbudet. Sturebaren är ett snyggt hängställe med vardagselegant storstadskänsla som passar såväl affärslunchare som livsstilsbloggare och turister. Lunchbuffén är överdådig och modern med mycket grönt och olika sorters proteiner – och under helgen kan man umgås många timmar över lika många glas bubbel och kosmopolitisk plockmat.Sturebaren

Stureplan 4

Till toppen