Klassisk franskt & internationell husmanskost

Skörden är en mötesplats som drivs tillsammans med vårt integrationsprojekt - Chefs Camp. Bakom initiativet står kocken & krögaren Melker Andersson tillsammans med entreprenörerna Alexander Throne-Holst och Casten von Otter, som strävat efter att forma framtidens kockar.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Pris: 350 kr (medel). Lunch 135 kr (medel).
Typiska maträtter: Regnbåge ”Crudo”, avokado, yuzu, äpple, pepparrot. Råbiff ”Calabra”, oxinnanlår, pommes. Kalv Tri Tip ”biff & bea” pommes, tomatsallad
Extra information: Melker Andersson cv är lika långt som höjden på Norra Tornet - Stjärnkorgen Fredsgatan 12, iconiska Grill och Miss Voon för att bara nämna några.
En sak till: Här huserade tidigare populära krogen Nook.
Tags: Melker

Kontaktuppgifter

Telefon

08-858221


Öppettider

Öppet
mån
10:00 – 15:00
tis
10:00 – 22:30
onstor
10:00 – 00:00
fre
10:00 – 01:00
lör
12:00 – 01:00


Södermalm

Rosenlundsgatan 33 , 11863 , Stockholm


Skörden

Rosenlundsgatan 33

Till toppen