Professorer i matkonst (stängt!)
Verksamheten är nu tyvärr stängd. Gamla stans matkejsare Daniel Crespi vilar inte på lagrarna – hans restauranger utvecklas och förändras ständigt. Pubologi har möblerat om och kallar sig numera "neo-bistro".
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Pubologi? Nyskapande finbistro för foodies.
Pris:
350 kr (prisvärt).
Typiska maträtter: Råskuren marulk med sotade och mjölksyrade baljväxter, smör & fläderemulsion och grillad ärtjuice. Grillad lammytterfilé med glödbakad svartrot, krämig svart vitlök, bergamottlökar och lamm-jus.
Bra att veta: Serverar endast fasta menypaket om fem rätter.
Lokal:
Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Menyerna är säsongsbetonade.
Vad tycker andra? Betyg 8 av 10 (mat) Di Weekend maj -18.
Vin och dryck: En av Sveriges största vinkällare. Eget öl som bryggs i samarbete med PangPang Brewery.
Extra information: I samma kvarter ligger också Djuret, Leijontornet, The Burgundy, Tweed, Svinet och Flickan.
Antal sittplatser: 24
Är det en matsal? Är det en bar? Är det en pub? Nej, det är Pubologi, en av de första krogarna i Sverige som kallade sig gastropub och som under sin levnad hunnit tweaka konceptet ett antal gånger. Nuförtiden är man tillbaka i grundidén om "fine dining för folket" med snygga avsmakningsmenyer till rimliga priser. Grundsmakerna är nordiska och ambitionsnivån mycket hög.
Kontaktuppgifter
Telefon
08-50640086
Öppettider
Stängt
mån–ons
16:00 – 22:00
tor
11:30 – 22:00
fre–lör
11:30 – 00:00
sön
12:00 – 21:00