Fine dining för (nästan) alla
På Prospero serveraras en à la carte meny bestående av snacks och rätter i olika storlekar. Kan det vara något? Jojo, med dagens mått mätt skulle vi vilja påstå att det är högst lyckosamt, vilket namnet på krogen också skallrar om. [Av lat.; betyder ”lyckosam”, ”välbärgad”]
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Prospero Restaurant? Du vill leva life utan att det bokstavligen kostar skjortan och halva slipsen.
Pris:
700 kr (dyrt).
Typiska maträtter: Rå gös med rotselleri, flädervinäger och örter. Rödbeta med körsbärsvinäger, rökt äggula och dragon. Lamm med gurka, ramslök, sås med kärnmjölk och syras vitkål. Vegetariskt alternativ för den som önskar det.
Bra att veta: Krogen drivs av trion Eric Wikström, David Arvidsson och Niklas Näselius.
Lokal:
Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Fokus på råvaror i säsong och naturviner.
Vad tycker andra? Betyg 12 av 15 (mat) Di Weekend mars -24 Betyg 9 av 10 (mat) Di Weekend maj -21. Betyg 5 av 6 i SVD sep -19. Betyg 4 av 5 i Allt om Stockholm sep -19. Betyg 9 av 10 (mat) Di Weekend aug -19. Betyg 4 av 5 i DN maj -19.
Kök:
Crossover
Vin och dryck: Ekologiska viner och hel del naturviner.
Extra information: Nu (-24) har lokal i källarplan blivit lite större. Tack för det.
Kontaktuppgifter
Telefon
0766-696799
Öppettider
Stängt
tis–lör
17:00 – 23:00