Gotländskt gårdshotell och destination för god mat
Vid Tofta strandbad och golfbanan ligger internationellt uppmärksammade boutiquehotellet Stelor – en urgotländsk kalkstensgård med sju hotellrum och populärt kök. Närodlad och ekologisk mat med tydlig ö-prägel serveras under de grova takbjälkarna och ute på den grönskande gården. Menyn förändras dagligen beroende på råvarutillgång, och sommaren kommer också att bjuda på gästspel av en rad olika kockar.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Hotel Stelor? Gotlandsromantik, modern mat och vacker solnedgång strax söder om Visby.
Pris:
750 kr (dyrt).
Typiska maträtter: Côte du bœuf med bakade rödbetor, mangold och kryddsmör. Skaldjurssoppa med kummel, fänkål och musslor. Grillad njurtapp med tomater, koriander och rostad potatis.
Bra att veta: Serverar gårdsmiddag för 995 kr.
Lokal:
Mellanstor
Ekologiskt tänk: Närodlat och säsongsanpassat. Använder till stor del KRAV-märkta råvaror.
Kök:
Fokus på grönt
Vin och dryck: Franska viner och gotländskt öl.
Extra information: I ladan anordnas konserter, filmvisningar m.m.
Antal sittplatser: 90
Kontaktuppgifter
Telefon
0498-245006