Fokus på degen

Alla amatörbagare vet att hemligheten med en perfekt pizza döljer sig någonstans i degen. Följaktligen köper vi konceptet med ett deglabb, där man tar både degen och napolitansk pizza på mycket stort allvar, fast på ett avslappnat svenskt vis.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Tre kompisar som nördar ner sig i att laga pizzor. Vad kan gå fel?
Pris: 155 kr (ekonomi). Lunch 155 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Maggan: Tomatsås, fior di latte, burrata, parmesan, basilika. Guanciale: Tomatsås, fior di latte, scamorza, semitorkad gula tomater, guanciale, timjan, chiliolja.
Bra att veta: Kompisarna Eric Gilsin, Simon Frisinger och Henric Smolak knådar degen. Ofta.
Kök: Italien
Vin och dryck: Kall öl.
Extra information: Föränderlig meny och underfundiga pizzanamn.
Inredningsdesign: Komfortabel.
En sak till: Dessertpizza med nötkräm. Say no more.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Öppet
tistor
17:00 – 22:00
fre
11:30 – 22:00
lör
13:00 – 22:00
sön
12:00 – 20:00


City

Upplandsgatan 9, 11323, Stockholm



Deglabbet

Upplandsgatan 9

Till toppen