Kampanien möter Käppala

Med en äkta italiensk pizzabagare vid spakarna och stor omsorg om detaljerna satsar 450 Gradi på att locka till sig Lidingös pizzafinsmakare.

Bra att veta! Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Östra Lidingös bästa pizzor med napolitanskt kvalitetstänk och genuina råvaror.
Pris: 145 kr (ekonomi).
Typiska maträtter: Pizza Napolitana med tomatsås, mozzarella, sardeller, liguriska oliver, kapris, vitlök och oregano. Pizza Gamberetti med tomatsås, mozzarella, handskalade räkor, vitlök, citron och persilja.
Bra att veta: Kanten ska vara lite bränd – det ingår i konceptet och är alltså inget misstag.
Lokal: Mellanstor
Vin och dryck: Bra sortiment öl och vin.
Extra information: Förutom pizza finns också charkuterier och sallader.
En sak till: Ingen bordsbokning.

För att överhuvudtaget få tillstånd att öppna pizzeria i Stockholmsområdet idag måste du kalla dina pizzor för "napolitanska" och kunna redogöra för vilken soldränkt italiensk gård tomaterna vuxit på, hur många minuter och sekunder den italienska degen har kalljäst och vems italienska mormor som har plockat de färska örterna. Helst ska du också veta vad den italienska parmaskinkan hette i för- och efternamn medan den ännu var en tjock italiensk gris som bökade omkring i Neapel lyckligt ovetande om att den en dag skulle gräddas 90 sekunder i stenugn. Pizzanörderi var ordet – nu även på Lidingö.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-7665005


Öppettider

Stängt
onstor
16:00 – 21:00
fre
16:00 – 22:00
lör
12:00 – 22:00
sön
12:00 – 21:00


Lidingö

Periskopvägen 19, 18155, Lidingö


450 Gradi

Periskopvägen 19

Till toppen