Kulinarisk mat i Gamla Stan
Med höga ambitioner i köket drivs restaurangen av Björn Fischer, tidigare kökschef på Stadshuskällaren. Fokus på europeisk matlagning med influenser från Asien.
Pris:
Lunch 165 kr ($$)
Middag 380-480 kr ($$)
Typiska maträtter: Hängmörad ryggbiff. Persiljerot, picklad röd endiv, märg-crust, vattenkrasse. Lammrostbiff
sparris, vinägergelé, svamp, variation på jordärtskocka, örtsmör. Timjanstekt tupplår
toppmurkla, ramslök, spetskål, svartkål, kålrabbi, parmesan. Eldad röding palsternacka, chili, hasselnötter, zucchini, brynt smör, soja-glaze.
Lokal:
Mellanstor
Kök:
Crossover
Extra information: Systerkrog på Bryggargatan 8 nära Sergels Torg.
Kontaktuppgifter
Telefon
08-7040099
Öppettider
Öppet
mån–tor
11:00 – 00:00
fre
11:00 – 01:00
lör
12:00 – 01:00
sön
12:00 – 00:00