Italiensk glasstradition på Kungsholmen
Sedan 1916 har glasstillverkning funnits i Erina Ardizzones familj och sedan 1979 driver hon Gelateria Italiana.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Gelateria Italiana (glassbar)? Om du letar efter glass som smakar som den alltid har gjort – ja, då har du kommit rätt!
Pris:
44 kr (medel).
Typiska maträtter: Citron, hallon, mjölkchoklad, romkrokant, blåbär, kokos
Ekologiskt tänk: Flera ekologiska råvaror och veganska alternativ.
Extra information: Varför inte prova körsbärsglassen?
Antal sittplatser: 14
I lokalen, där Gelateria Italiana har legat i nästan 40 år, tillverkas glass på traditionellt vis med äkta, naturliga råvaror, färsk, svensk mjölk och grädde, ägg från frigående höns, socker, och johannesbrödkärnmjöl. Sorbeten är vegansk och
Kontaktuppgifter
Öppettider
Öppet
mån–sön
11:00 – 18:00