Mer en ett bord (f.d. Agrikultur).

På Agrikulturs gamla adress strålar sedan stjärnkrogen Bord. Krögaren Joel Aronsson kommer från Fäviken – och det sätter ribban för den höga kulinariska kvalitén. Ofta fullsatt och hemtamt, så lyd rådet genast: Boka bord.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Bord? För att bli mätt, utan att bli totalt ruinerad. Rätterna är generöst tilltagna och priset habilt.
Pris: 500 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Gravad vildlax. Rökt torskrom med sumak. Ett fat havskräftor med cafésmör. Grillad endiver med smörsås & tryffel.
Vad tycker andra? Di Weekend 12 av 15 (mat). Betyg 3 av 5 i DN -mars -23
Vin och dryck: Gedigen vinlista och champagne på glas.
Extra information: Kökschef Joel Aronsson kommer senast från trevliga och populära Ett Hem men har också ett förflutet från Fäviken
Inredningsdesign: Sprakande eld, ofta fullsatt och hemtrevligt.
En sak till: Lördagslunch för 650 pix. Ett fynd säger många.

För att bli mätt, utan att bli totalt ruinerad. Rätterna är generöst tilltagna och priset habilt.


Kontaktuppgifter

Telefon

0730-475124


Öppettider

Stängt
onsfre
17:30 – 00:00
lör
13:00 – 00:00


Vasastan

Roslagsgatan 43 , 11354 , Stockholm



Bord

Roslagsgatan 43

Till toppen