Bäst just nu

Se upp!

I super size-restaurangen Tak, högst upp i Hotel At Six, står Frida Ronge för konceptet. Här hittar du restaurang, bar och en terrass med utsikt i fyra väderstreck.

Varför går jag hit? Modern skandinavisk mat med en touch av Japan, och samtidigt vacker utsikt.
Pris: 300 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Grillad gös med mandel, ris, rostad vitlöks- och kycklingemulsion och rivet torkat fläsk. Grillad svensk biff med marinerad aubergine, spenat, tomater och Yusukosho-dressing.
Bra att veta: Frida Ronge utsågs till årets Rising Star i White Guide 2013.
Lokal: Stor, gott om plats
Ekologiskt tänk: Aktivt miljötänk.
Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 i DN juni 2017. Betyg 4 av 6 i SvD maj 2017. Betyg 8 av 10 (mat) i Di Weekend maj 2017.
Etiketter: Atmosfär, Foodie, Stort
Vin och dryck: Utmärkt urval vin, sake och annat. Dryckesrekommendationer i menyn.
Extra information: I råbaren serveras smårätter som passar att dela.
Inredningsdesign: Wingårdhs Arkitekter.
En sak till: Testa också hemliga krogen-i-krogen Unn, där modern teppanyaki av yppersta klass serveras till åtta lyckliga gäster. "En av Stockholms bästa matupplevelser just nu" tycker DN:s krogkommission. Pris för 14 serveringar och vinpaket 2690 kr.

Frida Ronge är ett av Sveriges mest lovande stjärnskott inom kockvärlden. Och nu placeras hon ut nära stjärnorna på toppen av livsstilshotellet At Six med nya restaurangen Tak. Maten som serveras är typisk Ronge, modernt skandinavisk med en touch av Japan. Räkna med rökta, picklade, gravade, rimmade och torkade råvaror med potential att gjuta nytt liv i dina smaklökar. Restaurangen, med baren och uteterrassen inkluderade, är 1000 kvadratmeter stor så plats torde det inte vara någon brist på.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Öppet
månlör
17:00 – 24:00
lunch
11:30 – 14:00
sön
lunch
11:30 – 14:00


City

Brunkebergstorg 4, 11151, Stockholm



Tak

Brunkebergstorg 4

Till toppen