Nya krogar

Sjurättersmeny på krogtäta Roslagsgatan

Krogen drivs av Eric Wikström, David Arvidsson och Niklas Näselius som jobbat tillsammans tidigare. Fokus på råvaror i säsong samt naturvin chockar ingen längre. Men sjurätters för 495 kr låter som ett fynd!

Varför går jag hit? Du vill äta fine-dining utan att det kostar en förmögenhet.
Pris: 495 kr (prisvärt).
Typiska maträtter: Rå gös med rotselleri, flädervinäger och örter. Rödbeta med körsbärsvinäger, rökt äggula och dragon. Lamm med gurka, ramslök, sås med kärnmjölk och syras vitkål. Vegetariskt alternativ för den som önskar det.
Bra att veta: Fast sjurättersmeny som köket bestämmer.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Vad tycker andra? Betyg 9 av 10 (mat) Di Weekend aug -19. Betyg 4 av 5 i DN maj -19.
Vin och dryck: Ekologiska viner och hel del naturviner.
Extra information: Frimärksstor lokal i källarplan som kanske känns lite oglamorös men ändå duglig.
En sak till: Kan behövas en stödkorv om du är hungrig.

Kontaktuppgifter


Vasastan

Roslagsgatan 21, 11355, Stockholm



Prospero Restaurant

Roslagsgatan 21

Till toppen