Populärt, pratigt, pyntat

Peppar är en Vasastansklassiker som inte känns särskilt mycket Vasastan alls. Helgalen ”more is more”-inredning, rustik mat med amerikansk sydstatstouche och alltid fullt av folk.

Varför går jag hit? Sällan har den gamla klyschan ”folkligt, festligt, fullsatt” varit mer passande att dra till med.
Pris: 180 kr (medel).
Typiska maträtter: Jambalaya. Hamburgare. Kycklingfajitas. Texas Hot Chili-gryta.
Bra att veta: Med största sannolikhet är alla bord upptagna oavsett veckodag och tid, men det går alltid bra att vänta i baren.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Vin och dryck: 30+ olika ölsorter, framför allt amerikanska. Populära Frozen Margaritas.
Extra information: Personalen är inte alltid lätta att förstå sig på. Ovana gäster som inte genast "fattar grejen" kan få drygt bemötande.
Antal sittplatser: 60

Ljust och fräscht? Skulle inte tro det va. Däremot rockigt, festligt, vänligt, bullrigt, trångt, kitschigt, opretentiöst – och pyntat till tänderna vid jul, halloween och andra högtider. Peppar har sett likadant ut sedan 90-talets början och lockar ständigt nya glada skaror som gillar öl, musik, avslappnad stämning och amerikansk comfort food med brännande cajunkryddning och mättande fetthalt. Kom in i värmen du också.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-342052


Öppettider

Stängt
månlör
17:00 – 01:00

Vasastan

Torsgatan 34, 11632, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Restaurang Peppar

Torsgatan 34

Till toppen