Bäst just nu

Garba poppar up Norrlandsgatan

Efter flera års turnerande bland Stockholms hetaste kastruller, har det blivit dags för det ambulerande och hyllade pop-up-konceptet Garba, aka kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström, att slå permanent läger på Norrlandsgatan.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Du är en rutinerad krog-nomad med en stor portion äventyrslusta i ryggsäcken.
Pris: 535 kr (prisvärt).
Bra att veta: Fyrarättersmenyn kostar 535 kr.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Närproducerade råvaror. Mer grönsaker än kött.
Vad tycker andra? Betyg 5 av 6 i SVD mars -20. Betyg 8 av 10 (mat) Di Weekend feb -20.
Vin och dryck: Stort utbud naturviner.
Extra information: Kanske känner du som van tittare igen Marion Ringborg från Kockarnas kamp årgång 2019.
Inredningsdesign: Intim hemma-hos-känsla.
En sak till: Var inte allt för hungrig när du kommer.

Laguppställningen är densamma, sedan starten 2017, när Garba öppnar sin första “riktiga” krog, tre trappor upp i det välbesökta Nosh and Chow-huset. Matlagningen förblir som tidigare, precis lagom pretentiös och självklar, med fyrarättersmenyer, vissa Italien-influenser och mycket citron och olivolja.



Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.garba.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Garba

Norrlandsgatan 24

Till toppen